Grip Advocaat Mark-Jan Germs bellen 2Blauwe laag

VOOR GRIP OP UW ZAAK

Logo cirkel
mark jan germs - google reviews

Altijd persoonlijk.

Altijd op maat.

VOOR GRIP
OP UW ZAAK

Een scheiding. De verdeling van een erfenis. Alimentatie. Een omgangsregeling. In dit soort situaties kunnen emoties oplopen. U staat voor lastige beslissingen waardoor het overzicht verdwijnt.

Ik help u aan rust en overzicht en zorg voor grip op uw zaak. Ik denk met u mee over de beste aanpak, werk snel en slagvaardig. Altijd persoonlijk. Altijd op maat.

UW SPECIALIST
FAMILIERECHT & ERFRECHT

Deskundig, gedreven en betrokken, daar sta ik voor. Mensen ontzorgen, soms door lastige situaties heen helpen, dat is wat ik doe.

Naast advocaat gespecialiseerd in het erfrecht, ben ik MfN-gecertificeerd mediator en aangesloten bij de vFAS (vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators). Als mediator help ik te voorkomen dat negatieve gebeurtenissen en emoties tot onnodige conflicten leiden. Ik heb ruime ervaring met afwikkeling van nalatenschappen. Ik adviseer u en sta u bij.

Heeft u een juridisch vraagstuk, probleem of conflict van andere aard? Ook op andere rechtsgebieden bied ik juridische bijstand.

FAMILIERECHT

Op het gebied van het familierecht kan het onder meer gaan om een echtscheiding, alimentatieprocedure, verdeling van de wettelijke gemeenschap van goederen of omgangsregeling.

ERFRECHT

Bij het erfrecht kan gedacht worden aan de afwikkeling van een nalatenschap, testamenten, erfgenamen, legaten, executeurs en de legitieme portie.

GRIP ADVOCATEN

Grip advocaten maakt promotie via het witte doek van Pathé bioscoop Nijmegen. U krijgt met dit filmpje een eerste indruk van onze mensen, de rechtsgebieden waarin wij actief zijn en de huisvesting van ons kantoor. Wij hopen daarmee de stap naar deugdelijke rechtsbijstand voor u herkenbaar en toegankelijker te maken.

Bel ons

Bellen mag altijd,
Wij helpen u graag verder

CHAT

Maak nu gebruik van onze handige chat-functie
om uw vraag te stellen

GRIP ADVOCATEN

Advocaat

Juridisch Medewerker

Juridisch Secretaresse

GRATIS ORIËNTEREND GESPREK

DIT EERSTE GESPREK MET DE ADVOCAAT IS VRIJBLIJVEND EN GRATIS.
NEEM NU CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.

Wat mensen zeggen over
Grip Advocaten

Marian Hoogveld
Lees verder
Mark-Jan heeft ons uitstekend bijgestaan. Hij was zeer betrokken bij onze complexe zaak. Tijdens zijn vakantie konden we hem nog bellen. Ik vind hem een fijne advocaat, is duidelijk en hij komt zijn afspraken goed na. De rechtzaak hebben we met Mark-Jan en zijn kantoor gewonnen.
Elly Ter Maat
Lees verder
Ik wil Mark Jan en team hartelijk bedanken voor alle goede afhandelingen die hij en het team voor mij hebben bereikt. Het is een fijne advocaat om mee samen te werken. Bedankt. Elly .
Roger van den Boorn
Lees verder
Mark-Jan is naast een goede advocaat ook een goede bemiddelaar die je een spiegel kan voorhouden hoe je vanuit verschillende perspectieven naar een zaak kan kijken. Daardoor kon in beter door mijn emoties heen kijken en overzicht houden op mijn belangen. Daarnaast is hij een zeer prettig persoon in de omgang. Top!
Melanie Christoffels
Lees verder
In een juridische procedure met mijn ex had ik een goeie advocaat nodig die van aanpakken weet, en die had ik gevonden! Om een procedure te moeten voeren is nooit prettig maar heb dit proces als zeer goed ervaren. Een advocaten kantoor die ook een luisterend oor biedt en snel handelt. De rechtszaak dan ook met fantastisch resultaat af kunnen sluiten.
Jos Struker
Lees verder
Ik heb Mark-Jan nu een aantal keren aan mijn zijde gehad in een lastig voortslepend proces. Vooral in situaties waarbij emoties een grote rol spelen is het fijn dat je iemand naast je hebt staan die het hoofd koel weet te houden en zich met zijn professionaliteit onderscheid van de rest. Als iemand en goede en grondige advocaat nodig heeft met als specialiteit familierecht dan kan ik Mark-Jan en zijn kantoor van harte aanbevelen.

Nijmegen Amsterdam Arnhem Bemmel Berg en Dal Beuningen Boxmeer Cuijk Doetinchem Druten Duiven Elst Groesbeek Kekerdom Lent Leuth Malden Molenhoek Mook Oosterhout Renkum Rheden Rozendaal Utrecht Westervoort Weurt Wijchen Zevenaar

Voorgaande cliënten kwamen onder anderen uit

×