Adres

Oranjesingel 2
6511 NS Nijmegen

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17:30

CONTACT

Grip Advocaten
Oranjesingel 2
6511 NS Nijmegen (Gelderland)

T: (024) 220 01 01
M: (06) 26 47 81 24
info@gripadvocaten.nl

KvK: 6779 5161
BTW: NL001419224B17
IBAN: NL21 KNAB 0255 7452 65

GRIP ADVOCATEN

Juridisch Secretaresse

Wat mensen zeggen over
Grip Advocaten

Marian Hoogveld
Lees verder
Mark-Jan heeft ons uitstekend bijgestaan. Hij was zeer betrokken bij onze complexe zaak. Tijdens zijn vakantie konden we hem nog bellen. Ik vind hem een fijne advocaat, is duidelijk en hij komt zijn afspraken goed na. De rechtzaak hebben we met Mark-Jan en zijn kantoor gewonnen.
Elly Ter Maat
Lees verder
Ik wil Mark Jan en team hartelijk bedanken voor alle goede afhandelingen die hij en het team voor mij hebben bereikt. Het is een fijne advocaat om mee samen te werken. Bedankt. Elly .
Roger van den Boorn
Lees verder
Mark-Jan is naast een goede advocaat ook een goede bemiddelaar die je een spiegel kan voorhouden hoe je vanuit verschillende perspectieven naar een zaak kan kijken. Daardoor kon in beter door mijn emoties heen kijken en overzicht houden op mijn belangen. Daarnaast is hij een zeer prettig persoon in de omgang. Top!
Melanie Christoffels
Lees verder
In een juridische procedure met mijn ex had ik een goeie advocaat nodig die van aanpakken weet, en die had ik gevonden! Om een procedure te moeten voeren is nooit prettig maar heb dit proces als zeer goed ervaren. Een advocaten kantoor die ook een luisterend oor biedt en snel handelt. De rechtszaak dan ook met fantastisch resultaat af kunnen sluiten.
Jos Struker
Lees verder
Ik heb Mark-Jan nu een aantal keren aan mijn zijde gehad in een lastig voortslepend proces. Vooral in situaties waarbij emoties een grote rol spelen is het fijn dat je iemand naast je hebt staan die het hoofd koel weet te houden en zich met zijn professionaliteit onderscheid van de rest. Als iemand en goede en grondige advocaat nodig heeft met als specialiteit familierecht dan kan ik Mark-Jan en zijn kantoor van harte aanbevelen.

INFORMATIE

CHAT MET ONS

MAAK NU SNELL contact via onze handige WHATSAPP CHAT SERVICE. 
WIJ STREVEN ER NAAR U ZO SNEL MOGELIJK PERSOONLIJK TE WOORD TE STAAN.

Chat whatsapp Grip Advocaten

VEEL GESTELDE VRAGEN

Mogelijk staat het antwoord op uw vraag vermeld op onze veel gestelde vragen pagina. Zo niet, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

×