Grip Advocaten Logo - zonder label
ORANJESINGEL 2, 6511 NS NIJMEGEN
Grip Advocaten logo animatie

Grip Advocaten

Over Grip Advocaten

Grip Advocaten is een ervaren advocatenkantoor in Nijmegen dat zich heeft gespecialiseerd in familierecht en erfrecht. Wij staan u bij om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Tot 1 januari 2018 trouwden partners automatisch in algehele gemeenschap van goederen, tenzij er bij huwelijkse voorwaarden anders werd bepaald. Vanaf deze datum is de wet aangepast. Trouwt u nu, dan geldt een beperkte gemeenschap van goederen. Dat houdt in dat wat vóór het huwelijk van u was van u blijft, en wat van uw partner was blijft

Grip Advocaten Pathe Bioscoop Reclame Mark-Jan Germs Gwendolyn Koert en Anouk Boumans

Over Grip Advocaten

Grip op uw zaak

Grip op uw zaak, grip op een soms lastige situatie: dat is wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u aan rust en overzicht en zorgen voor grip op uw zaak. Wij denken met u mee over de beste aanpak, werken snel en slagvaardig. Altijd persoonlijk. Altijd op maat.

Wij helpen u verder

Een rechtszaak leidt soms tot extra stress en kosten. Soms is het beter om zelf tot een voor alle betrokkenen acceptabele en eerlijke oplossing te komen, al dan niet via bemiddeling. Wij helpen te voorkomen dat negatieve gebeurtenissen en emoties tot onnodige conflicten leiden. Wij staan altijd voor u klaar.

Deskundige advocaten

Wij zijn in het familie- en erfrecht gespecialiseerd en hebben ruime ervaring met alle familierechtelijke procedures en de afwikkeling van nalatenschappen. Wij adviseren u en staan u bij in procedures om voor u het beste resultaat te behalen.

Mark-Jan - Over Grip Advocaten
Mark-Jan Germs
Advocaat
Deskundig, gedreven en betrokken, dat is wat ik ben. Mensen ontzorgen, soms door lastige situaties heen helpen, met raad en daad terzijde staan, dat is wat ik doe. Vooral in het familierecht is het zaak om grip op de zaak te krijgen, waardoor voorkomen wordt dat negatieve gebeurtenissen en emoties tot onnodige conflicten leiden. Samen op zoek gaan naar duurzame oplossingen.
Gwendolyn Koert - Over Grip Advocaten
Gwendolyn Koert
Advocaat
Gwendolyn heeft zowel de master Burgerlijk Recht als de master Strafrecht met succes afgerond op de Radboud Universiteit te Nijmegen. In het kader van de master Burgerlijk Recht heeft Gwendolyn onderzoek gedaan naar de sekseneutraliteit van het afstemmingsrecht. Vervolgens heeft zij, in het kader van de master Strafrecht, onderzoek gedaan naar het wettelijke kader van de lokpuber. Na het behalen van de dubbele master is Gwendolyn direct van start gegaan als jurist bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Familie- en Jeugdrecht.
Anouk Boumans - Over Grip Advocaten
Anouk Boumans
Juridisch Secretaresse
Per september 2017 ben ik werkzaam bij Grip Advocaten. In hoedanigheid van juridisch secretaresse ben ik werkzaam in de rechtspraktijk van het personen- en familierecht en het erfrecht. Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik notarieel recht gestudeerd. In de periode van september 2017 tot februari 2019 ben ik werkzaam geweest bij  Wetswinkel Nijmegen, waar ik rechtszoekenden heb geadviseerd in het vinden van oplossingen voor hun rechtsproblemen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent consequat metus ac turpis fringilla posuere. Suspendisse eget laoreet est. Quisque pellentesque

Vestibulum rhoncus erat orci, molestie egestas enim dapibus eget. Duis diam ante, lobortis et sapien non, sagittis gravida magna. Vestibulum metus mi, rutrum quis luctus id, iaculis et sem. Proin ac nibh orci. Aliquam accumsan nibh nec urna cursus, vel suscipit lorem mollis. Vestibulum dolor ante, luctus in augue et, hendrerit pulvinar diam. Ut vehicula tincidunt metus ac blandit.

Phasellus mollis scelerisque elit et dapibus. Nam pellentesque sit amet turpis eu finibus. Vestibulum ultrices, tellus rhoncus aliquet viverra, velit dolor feugiat ante, vitae convallis libero augue at ipsum. In dictum euismod enim, ac sodales lectus interdum id. Nunc eu nunc eget ipsum viverra fringilla in vel libero.

Maecenas tempus pharetra massa, ac auctor purus convallis in. Nunc ultrices, erat quis malesuada volutpat, odio libero auctor mi, nec eleifend nibh eros ac libero. Pellentesque sit amet enim vitae diam consequat mollis et vel nisi. Mauris in felis tellus. Mauris fringilla id urna a finibus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Sfeerimpressie van ons kantoor

Gratis Oriënterend gesprek

DIT EERSTE GESPREK MET DE ADVOCAAT IS VRIJBLIJVEND EN GRATIS. NEEM NU CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.