Roy van Niftrik logo
Roy van Niftrik
Nyenrode, Jonge balie, Radboud Universiteit

ADVOCAAT

ADVOCAAT SINDS 2017

GERECHTSSECRETARIS (GRIFFIER) RECHTBANK, SECTOREN HANDEL, KANTON, FAMILIE 2011-2016

OVER ROY VAN NIFTRIK

“Zaken tot een goed einde brengen. Met kracht van argumenten en kennis van zaken. Mensen geen gouden bergen beloven, maar oplossingen bieden voor de meest uiteenlopende problemen. U kunt een beroep op mij doen in zaken van aansprakelijkheid en (letsel)schade. Ook bij geschillen daarbuiten kan ik van dienst zijn.”

Naast mijn functie als advocaat ben ik gastdocent bij het mastervak Civiel Practicum dat georganiseerd wordt door de rechtenfaculteit van de Radboud Universiteit Nijmegen. Tevens verzorg ik jaarlijks voor accountants een collegecyclus van het vak Beginselen Recht aan Nyenrode Business Universiteit.

Daarnaast stem ik samen met Jack van Bindsbergen piano’s en vleugels en ben ik sinds 2018 de eigenaar van het bedrijf Wijnen & van Oosterom piano’s en vleugels te Nijmegen.

GRIP ADVOCATEN

Advocaat

Juridisch Secretaresse

GRATIS ORIËNTEREND GESPREK

DIT EERSTE GESPREK MET DE ADVOCAAT IS VRIJBLIJVEND EN GRATIS.
NEEM NU CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.